Wij plaatsen cookies om onze website optimaal te laten functioneren en prestaties te meten. Door gebruik van deze website geef je akkoord op deze cookies.
prima
InLei® Lash Filler: de revolutie van het lamineren van wimpers

Niemand... vóór ons!
Nou ja, InLei® was het eerste bedrijf ter wereld dat deze stap zette die de industrie letterlijk opschudde. Op 4 juli 2017 ontvingen wij na veel onderzoeks- en ontwikkelingswerk het officiële rapport met de Evaluatie van de werkzaamheid van de InLei® Lash Filler behandeling, waarvan wij vandaag een uittreksel met u willen delen.

Inlei diameter

Geschreven door Naomie 16-10-2023

Waarom is InLei® lashfiller uniek?

Hieronder vertellen we waarom iedereen mega fan is van de InLei® lashfiller behandeling. 

Lashfiller BLOG2 COPERTINA1200X675WETENSCHAPPELIJKE BEVESTIGINGEN

Het idee achter wimperlaminering is een behandeling inclusief:
permanente haarkrulling en diepe laatste voeding die de haarstructuur verbetert

Eerlijk gezegd is lamineren een beetje een mythe, omdat 99% van de producten op de markt gebaseerd zijn op een veronderstelde toename van het wimpervolume, wat niemand ooit daadwerkelijk heeft bevestigd.

Niemand... vóór ons!

Nou ja, InLei® was het eerste bedrijf ter wereld dat deze stap zette die de industrie letterlijk opschudde. Op 4 juli 2017 ontvingen wij na veel onderzoeks- en ontwikkelingswerk het officiële rapport met de Evaluatie van de werkzaamheid van de InLei® Lash Filler behandeling, waarvan wij vandaag een uittreksel met u willen delen.

IMG 1450 scaled

Testprestaties

Het onderzoek werd uitgevoerd in samenwerking met een gerenommeerd wetenschappelijk instituut in Milaan bij 20 vrijwilligers tussen de 25 en 45 jaar oud, die 3 sessies van de behandeling ondergingen: één per maand gedurende drie opeenvolgende maanden.

Bij elke sessie, voor en na de behandeling, maakten de laboratoriummedewerkers beelden van de wimpers van de deelnemers met behulp van een HURIX RX 2000 3D digitale microscoop. Dankzij een specifieke analysesoftware werden de beelden verwerkt om een zeer nauwkeurige meting van de diameter van elke wimper uit te voeren. Elke uitgevoerde meting is het gemiddelde van 5 wimpers.

Er zijn metingen verricht op de volgende tijdstippen:

T0: onmiddellijk vóór de eerste behandelsessie - startwaarde
T1: onmiddellijk na de eerste behandelsessie
T1': onmiddellijk vóór de tweede behandelsessie
T2: onmiddellijk na de tweede behandelsessie
T2’: onmiddellijk vóór de derde behandelsessie
T3: onmiddellijk na de derde behandelsessie


Daarnaast werd aan de vrijwilligers aan het einde van het onderzoek ook gevraagd een vragenlijst in te vullen om hun aanvaardbaarheid van de behandeling te beoordelen, zowel wat betreft de uitvoering als hun uiteindelijke perceptie.

Inlei blog lashfiller product 2048x639

Resultaten

Uit de resultaten van de test blijkt duidelijk dat er aan het einde van de cyclus van drie sessies een gemiddelde toename van de wimperdiameter van 24% optreedt. Dit is een statistisch significant percentage.

Inlei diameter

Inlei diameter 2
Zoals u in de grafiek kunt zien, ondergaat het haar tijdens de behandeling een zeer duidelijke verdikking.

Voordat u bij de volgende behandeling komt, wordt de waarde iets verlaagd, maar deze keert nooit meer terug naar de uitgangssituatie! De diameter van het haar is altijd dikker dan de oorspronkelijke.

Tijdens het testen hebben we de diameter van elke individuele vrijwilliger gevolgd en de metingen zijn te zien in de  tabel. Er was op elk van hen sprake van een verdikking van de haren, die varieert van persoon tot persoon, maar het gemiddelde is een ongelooflijke 24% meer volume.

 Inlei diameter 3

Kortom, Lash Filler is veel meer dan een gewone wimperlaminering! Het is niet een van de miljoenen producten op de markt, het is een onafhankelijke behandeling gebaseerd op echte wetenschappelijke bevestigingen en klinisch bewezen statistische gegevens.

Het wetenschappelijk instituut heeft het gedefinieerd als een professionele cosmetische behandeling, sterker nog, we willen benadrukken dat in het officiële document een zeer nauwkeurig werkprotocol wordt beschreven dat stap voor stap moet worden gevolgd om de effectieve verdikking te garanderen.
Dit is een proces dat strikt door een professional moet worden uitgevoerd, doe-het-zelf moet absoluut worden vermeden! Dit protocol wordt uitgebreid uitgelegd tijdens de officiële InLei® Lash Filler-cursussen.

De uitstraling van iedere vrouw is bijzonder, met InLei® kunt u uw klanten een concreet en zichtbaar resultaat garanderen, met de betrouwbaarheid van veilige, geteste, gecertificeerde en 100% Made in Italy producten!

 

Dit is nog niet alles over de InLei® Lashfiller behandeling! Binnenkort een hele interessante blog over waarom je bij de Filler geen nazorg nodig hebt!

© Inlei  /  privacyverklaring  /  ontwerp en realisatie: impuls