Wij plaatsen cookies om onze website optimaal te laten functioneren en prestaties te meten. Door gebruik van deze website geef je akkoord op deze cookies.
prima
Maak kennis met onze InLei® Lady Shield

Lady Shield is een crème  die is ontworpen om de wenkbrauwhuid te beschermen tijdens InLei® Brow Bomber en andere wenkbrauwbehandelingen. Het bevat Fomblin , Zanthalene en Phytosphingosine- die allemaal gunstig zijn voor het beschermen van de wenkbrauwhuid. Deze blogpost gaat over het gebruik van Lady Shield en de voordelen van de ingrediënten. Blijf veilig en bescherm je wenkbrauwen met Lady Shield.

Lady shield

Geschreven door Naomie 03-07-2023

MAAK KENNIS MET INLEI® LADY SHIELD

Maak kennis met Lady Shield! Deze nieuwe wenkbrauw beschermende crème van InLei® is perfect om te gebruiken tijdens wenkbrauwbehandelingen. Het is gemakkelijk aan te brengen en helpt je wenkbrauwen er perfect uit te laten zien. Lady Shield is een musthave voor elke wenkbrauwstyliste. Vertrouw ons, uw klanten zullen u dankbaar zijn.

Bij Inlei® snappen we het - je wilt je wenkbrauwen altijd in de beste vorm houden! Maar we begrijpen ook dat je je tere wenkbrauwhuid niet wilt beschadigen of kwetsen terwijl je dit probeert. Daarom zijn we medio 2020 begonnen met het formuleren van Lady Shield, een wenkbrauw-huidbeschermende crème die speciaal is ontwikkeld om voor onze Brow Bomber Trio-behandelingsproducten. Dus prachtige wenkbrauwen krijgen is niet alleen handig, maar ook veilig voor de gevoelige huid!

Lady shield

LADY SHIELD BROW HUIDBESCHERMENDE CREME

Lady Shield is ontstaan uit het idee om zachte en fluweelachtige vrouwelijkheid te verenigen met een robuuste vorm van veiligheid. Door 'Lady", een liefdevolle term, samen te voegen met 'Shield", dat kracht en bescherming symboliseert, hebben we iets gecreëerd dat zowel geruststellend als veilig is.

Gedurende ons tweejarige ontwikkelingsproces hebben we geëxperimenteerd met meerdere formules in een poging om iets unieks te creëren in vergelijking met de bestaande beschermende crèmes die er al zijn.

MEER INFORMATE OVER INLEI® LADY SHIELD - BROW SKIN PROTECTING CREAM  

Na analyse van de meest populaire wenkbrauw huidbeschermende crème-producten, werd duidelijk dat deze voornamelijk bestonden uit vette crèmes die moeilijk aan te brengen zijn en de poriën verstoppen. Dit komt ook tot uiting in hun uiterlijk - een dikke laag glans die op de huid drukt. We stopten echter niet met ons streven naar grootsheid: we probeerden normen te doorbreken door een ongekend product aan te bieden met opmerkelijke prestaties!

Na een overvloed aan testen en modificaties hebben we uiteindelijk die optimale blend ontdekt. In het volgende gedeelte laten we u kennismaken met de geweldige elementen die InLei® Lady Shield opmerkelijk onderscheidend maken!

ACTIEVE INGREDIENTEN: INLEI® LADY SHIELD BROW SKIN PROTECTING CREAM

Schermafbeelding 2023 07 03 124753

De gepatenteerde formule van InLei® Lady Shield is verankerd in drie actieve kern ingrediënten: 

FOMBLIN®

Begrijpen hoe je de wenkbrauwen kunt beschermen.

Fomblin, ontwikkeld door een italiaans chemiebedrijfdat bekend staat om zijn innovatieve oplossingen en materialen, is een wetenschappelijk geavanceerde grondstof die een heldere, geurloze  en niet-vette film op het huidoppervlak creëert om als een barrière te werken zonder de poriën te verstoppen. De waterafstotende structuur beschermt de huid tegen uitdroging en voorkomt irritatie of roodheid. Ervaar vandaag superieure hydratatie met Fomblin!

Uitstekende resultaten en ongelooflijke prestaties zijn ontdekt in meerdere klinische onderzoeken bij zowel mannen als vrouwen met ernstige chronische dermatitis veroorzaakt door metaalpoeders, verf, wasmiddelen en industriële oliën. Ongelooflijk effectieve resultaten werden consequent gezien wanneer dit product werd gebruikt- wat de uitzonderlijke effectiviteit ervan bewijst bij het oplossen van deze huidproblemen.

ZANTHALENE®

Wenkbrauw  huidbschermende crème musthave.

Al duizenden jaren worden de gedroogde vruchten van Zanthoxylum Bungeanum (ook wel bekend als  "Sichuan-peper") in de traditionele Chinese geneeskunde gebruikt vanwege het krachtige actieve ingrediënt - Zanthalene. Dit natuurlijke bestanddeel biedt ontstekingsremmende kalmerende en jeukstillende effecten die voor velen gunstig zijn. Het is wijdverbreid in heel Azië en is vertrouwd middel dat al lang wordt gebruikt!

Een uniek kenmerk van de oosterse keuken, deze peperkorrelachtige vruchten hebben een delicaat citroenachtige aroma en veroorzaken een rustgevende gevoelloosheid in de mond. Dit natuurlijke verdovende effect is te danken aan hun vermogen om te interageren met zenuwcellen onder het huidoppervlak en ongemak te verlichten. evenals verminderde gevoeligheid.

PHYTOSPHINGOSINE

Geweldig voor elke wenkbrauw huidbeschermende crème

Het stratum corneum van ons lichaam bevat fytosfingosine, een krachtig element dat kan helpen bij het herstructureren van de beschermende hydrolipidenfilm van onze huid, het reconstrueren van keratinocyten en het voorkomen van bacteriële en ontstekingsproblemen.

Fytosfingosines zijn de sleutel tot het herstel van de natuurlijke barrière van uw huid en ze worden bijzonder effectief in situaties waarin uw huid verzwakt of gevoelig is. Deze bouwstenen vormen niet alleen een beschermende hydrolipidenfilm om je huid, maar beschermen ook tegen chemische schade. Met phytosphingosines aan het werk voor u, zal uw huid onaangedaan blijven door de toepassing van Brow Lift 1.

LEER HOE U UW WENKBRAUWHUID KUNT BESCHERMEN MET INLEI® LADY SHIELD 

Om InLei® Lady Shield te gebruiken tijdens een Brow Bomber behandeling

  • Masseer zachtjes een kleine hoeveelheid crème op de huid rond uw wenkbrauwboog met uw vingertoppen of een wattenstaafje voor het beste resultaat.
  • Wacht 3-4 minuten totdat het product volledig of gedeeltelijk in de huid is opgenomen voordat u verder gaat met InLei® Brow-lift1

Dit product is niet alleen ongelooflijk effectief, maar kan ook aan het einde van de behandeling worden gebruikt als een kalmerende en verzachtende balsem.

Ervaar de ultieme resultaten in ontharing met InLei® Lady Shield beschermende crème. Dit product is perfect voor gebruik rond uw wenkbrauwen en geeft een rustgevend effect wanneer het 3-4 minuten voor het epileren of harsen wordt aangebracht.

BESTE VANDAAG NOG JOUW INLEI® PRODUCTEN 

Bestel gemakkelijk en snel jouw InLei® producten in onze webshop. Plaats u uw bestelling voor 15:00 uur? Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden.  Heb je toch nog vragen over het merk? Neem dan contact met ons op. Wij helpen jou graag verder!

© Inlei  /  privacyverklaring  /  ontwerp en realisatie: impuls