Wij plaatsen cookies om onze website optimaal te laten functioneren en prestaties te meten. Door gebruik van deze website geef je akkoord op deze cookies.
prima
Top 5 LIFESAVERS van InLei®

Deze 5 lifesavers gaan jouw InLei® behandelingen een stuk gemakkelijker maken. Tools die onmisbaar zijn maar ook heel slim en functioneel. Lees snel verder voor meer informatie!

Geschreven door Naomie 01-06-2022

Je kent het wel, van die producten waarvan je dacht als ik dat eerder had geweten dan had dat de behandeling een stuk makkelijker gemaakt. Deze producten van Inlei® gaan wij voor jou hier omschrijven. Dus heb je deze nog niet? Dan wordt het misschien wel echt tijd om deze aan te schaffen!

INLEI® HELPER 1 & 2 

De Inlei® helper is een tool waarvan 1 zijde een kammetje bevat. Deze zijde gebruik je om de haren kaarsrecht omhoog te kammen op het siliconen schildje. Hierdoor heb je in 1 beweging geen haren meer scheef op het schildje zitten. Doe je dit nog steeds met je ijzeren tool dan bespaart deze Inlei® helper jou heel veel tijd. Het verschil tussen de helper 1 en 2 is dat nummer 2 fijnere en daardoor meer tandjes in het kammetje bevat. Dit is handig voor als je met fijnere haartjes te maken hebt.

INLEI® F-BRUSH & B-BRUSH 

Deze brushes zijn echt een musthave om de filler aan het eind goed in de haren te brushen en er voor te zorgen dat de wimpers droger worden. Ook zijn de brushes voor de wenkbrauwen onmisbaar om goed alle lagen te bereiken en in de juiste vorm te brushen. Doordat ze fijner zijn dan de standaard borsteltjes maken ze echt het verschil. De F-brush is speciaal voor de wimpers en de B-brush is speciaal voor de wenkbrauwen. Deze is iets grover dan de de F-brush.

INLEI® RE-USABLE “WHITE OR BLACK PAD"

Eyepatches die je kan reinigen en hergebruiken. Dat scheelt je een hoop eyepatches per jaar! Ze kleven aan de huid met de gladde siliconen laag. Verkrijgbaar in het zwart en wit. Ideaal voor tijdens de lashfiller behandeling. Na dat de bovenwimpers op het siliconen schildje zitten kan je de eyepatches weghalen en zodra je de onder wimpers ook gaat verven kan je ze weer plaatsen onder de onderwimpers.

INLEI® MIXING STICKS 

Deze sticks zijn echt multifunctioneel! Ze zitten standaard bij een verftube want je gebruikt ze bijvoorbeeld ook voor het mengen van de verf. Maar mocht je je bijvoorbeeld afvragen hoe je nou op een handige manier de vloeistoffen uit de lashfiller potjes krijgt? Dan is dat bij deze opgelost van hiervoor gebruik je deze handige sticks. Je kunt deze sticks oneindig reinigen waardoor je er ook mega lang mee doet. Naast dit alles kan je deze sticks ook voor andere behandelingen gebruiken zoals henna mixen of uit potjes scheppen.

INLEI® BROW RULER

Tijdens de allround training leren we onze studenten met de brow ruler te werken. We krijgen altijd te horen dat dit wel een hele handige tool is om mee te werken en dat klopt! Deze brow ruler leg je op het voorhoofd van de klant en je hebt je handen vrij om je mapping uit te voeren en te controleren. Heel simpel maar heel effectief! Ook deze ruler kan je reinigen en hergebruiken waardoor je er heel lang mee kunt werken.

BESTEL VANDAAG NOG JOUW NIEUWE PRODUCTEN  

Bestel gemakkelijk en snel jouw nieuwe producten in onze webshop. Plaats jij jouw bestelling voor 15:00 uur? Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt gratis verzending bij een bestelling vanaf € 50,-. Heb je toch nog vragen over deze Inlei® lifesavers? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

© Inlei  /  privacyverklaring  /  ontwerp en realisatie: impuls