Wij plaatsen cookies om onze website optimaal te laten functioneren en prestaties te meten. Door gebruik van deze website geef je akkoord op deze cookies.
prima
Wat maakt de InLei® Forma shields een geweldige toevoeging?

.Welkom in de wondere wereld van InLei®, die altijd in ontwikkeling is en galoppeert naar de innovatie om te anticiperen op en te voldoen aan alle verzoeken van de experts op dit gebied. Inlei® Forma is gemaakt vanuit de behoefte om een ​​universele tussenvorm te vinden tussen InLei® Only en Only1 shields (natuurlijke krul en dolly curl). Een echte toevoeging op het bestaande assortiment met dezelfde kwaliteit die je InLei® gewend bent.

Geschreven door Naomie 12-09-2022

GEMAAKT VANUIT DE BEHOEFTE OM EEN UNIVERSELE TUSSENVORM TE VINDEN 

Welkom in de wondere wereld van InLei®, die altijd in ontwikkeling is en galoppeert naar de innovatie om te anticiperen op en te voldoen aan alle verzoeken van de experts op dit gebied. Inlei® Forma is gemaakt vanuit de behoefte om een ​​universele tussenvorm te vinden tussen InLei® Only en Only1 shields (natuurlijke krul en dolly curl). Een echte toevoeging op het bestaande assortiment met dezelfde kwaliteit die je InLei® gewend bent.

HET SCHILDJE OOK ZONDER LIJM TE GEBRUIKEN

Het oppervlak dat in direct contact komt met de huid is glanzend om de hechting met de huid te verbeteren.
In sommige gevallen kan het schildje daardoor zonder lijm gebruikt worden. Is de huid onregelmatig dan adviseren we lijm te gebruiken.

ER ZITTEN 2 MATTE EN 2 GLANZENDE SETJES IN HET DOOSJEIn het doosje zitten 4 paar schildjes waarvan de buitenkant 2 glanzend zijn en 2 mat. Gemaakt van 100% hypoallergeen platina siliconen van de hoogste kwaliteit. Kan worden ontsmet met InLei® F Plus en gesteriliseerd in een autoclaaf. Ook wordt er subtiel aangegeven met een klein streepje boven de letters Forma wat het rechterschildje is.

HET FORMA SCHILDJE IS EEN ZEGEN VOOR ALLE LASTIGE OOGVORMEN

De schildjes zijn extra geschikt voor: 

  • Extreem lange wimpers
  • Extreem korte wimpers
  • Almond vormige ogen
  • Hangende oogleden
  • Grote uitbollende ogen
  • Ingevallen ogen
  • Wimpers die al gekruld van zichzelf zijn
  • Ogen waar beide hoeken een goede lift nodig hebben door naar beneden groeiende wimpers

We kunnen dus wel zeggen dat met de InLei® Forma schildjes ook alle lastige oogvormen geholpen zijn.

DE PLAATSING VAN DE LOTION IS BEPALEND VOOR DE KRUL

Omdat de schildjes universeel zijn heb je niet meer te maken met verschillende maten, maar kan je de krul veranderen met de plaatsing van de lotion. Heel simpel gezegd als je de lotion iets breder aan brengt dan krijg je een wat meer heftiger krul. Denk aan 6mm breed. Breng je de lotion iets minder breed aan, denk aan 4mm dan zal de krul iets minder heftig zijn. De afstand van de lotion tot het ooglid blijft 1-2 mm.

ER IS OOK ECHTER EEN "NEE" ALS HET GAAT OM DE FORMA SCHILDJES 

Ook herkennen we de situaties waarin we moeten adviseren om niet de Forma schildjes te gebruiken en maar beter de Only en Only1 schildjes. Dat is bij de volgende situatie;

  • Extreem hangende, naar beneden groeiende en stijve wimpers

In deze situatie raden we de Inlei® Only schildjes aan om echt een mooie lift te krijgen.

VOOR MEER VRAGEN NEEM CONTACT MET ONS OP 

Heb je na het lezen nog meer vragen over de Inlei® Forma schildjes? Neem dan gerust contact met ons op en we beantwoorden zo snel mogelijk al jouw vragen.

© Inlei  /  privacyverklaring  /  ontwerp en realisatie: impuls