Wij plaatsen cookies om onze website optimaal te laten functioneren en prestaties te meten. Door gebruik van deze website geef je akkoord op deze cookies.
prima
over Inlei®

De N°1 professionele productlijn ter wereld voor Lash stylist en Brow artist. 

professionele productlijn

De N°1 professionele productlijn ter wereld voor Lash stylist en Brow artist. InLei® is een Italiaans merk van uitmuntendheid op het gebied van ogen: wij zijn professionals in het lamineren, permanenten en verven van wimpers en wenkbrauwen. In een paar jaar tijd hebben we deze sector ontwikkeld en de eerste producten voor professioneel gebruik gemaakt, 100% Made in Italy.

InLei® Lash Filler is een revolutionaire, innovatieve en unieke behandeling die de natuurlijke wimpers 12% dikker en gekrulder maakt. Dankzij uitgebreid en accuraat onderzoek van de ingrediënten, die met zorg zijn geformuleerd, hebben we nu een wimperbehandeling die klinisch is getest en wetenschappelijk is ondersteund. 

InLei® Lash Filler geeft elasticiteit, een zijde glans en een gezonde look aan de natuurlijke wimpers.  

#followthetraining

Dit is het eerste merk ter wereld dat garandeert - dankzij bewezen klinische studies - dat de lash filler behandeling:

  • De diameter van de wimpers 25% dikker maakt (bij gemiddeld 3 behandelingen). En 28% in combinatie met gebruik van het Adiutrix lash serum.
  • De krul van de wimpers vergroot met gemiddeld 31% (in 1 behandeling). 
  • 9% meer lengte en in combinatie met adiutrix lash serum maarliefst 12%
  • Voor de wenkbrauwlaminering presenteren we de BROW BOMBER-behandeling, die letterlijk een revolutie teweegbracht in de wereld van wenkbrauwartiesten. Onze producten hebben al meer dan 25 landen over de hele wereld veroverd!

© Inlei  /  privacyverklaring  /  ontwerp en realisatie: impuls