Wij plaatsen cookies om onze website optimaal te laten functioneren en prestaties te meten. Door gebruik van deze website geef je akkoord op deze cookies.
prima
Masterclass Lashlift & filler

Ben je al in het bezit van een certificaat lashlifting, maar wil je graag overstappen op InLei® en daarbij een training ontvangen zodat je op de juiste manier de producten kunt toepassen?

Dan is deze masterclass ideaal! Hierbij wordt de focus gelegd op de werking van de producten en zal de training vooral gericht zijn op het praktijkgedeelte.

U krijgt na de training een officieel certificaat van Inlei® en kunt daarna met 25% korting eenmalig de producten aanschaffen die u nodig heeft.

Er zit geen startpakket in deze masterclass, waardoor u niet met dubbele producten komt te zitten. Maar u kunt wel met een fikse korting uw Inlei® producten aanschaffen na het afronden van de training.

InLei® is de nieuwe generatie lashlifting & filler en is een must have voor in elke salon

Wimperlifting is een ideale aanvulling op het aanbod van de behandelingen in een schoonheids-, nagel- of natuurlijk wimpersalon.

InLei® is een product gemaakt en getest op de universiteit in Milaan en laboratoriums is Italië. Hierdoor is vastgelegd dat de wimpers gemiddeld 24% dikker worden en 31% meer krul krijgen!

Hoe gaaf is het dat u met producten kunt werken die gemaakt zijn in Europa zelf. Daarnaast zijn ze ook officieel gekeurd en getest en is er veel onderzoek naar gedaan. Het heeft snelle inwerktijden en de wimpers worden van binnenuit gevoed en verzorgt. Dus wij kunnen niet anders zeggen dat dit echt een hele fijne behandeling is voor uw klanten!

Tijdens de masterclass wordt er gewerkt op een model, deze dient u zelf te regelen.

U dient voor deze training een model mee te nemen, zonder model kan deze training niet uitgevoerd worden. Uw model mag geen wimperextensions dragen tijdens de training en dient met schonen ogen op de training aanwezig te zijn.

Bij voldoende resultaat krijgt u een officieel InLei® certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt u bij voldoende resultaat  een officieel certificaat. Als het resultaat niet voldoende is, krijgt u van ons de gelegenheid om thuis verder te oefenen. U kunt op een later moment terug te komen om alsnog het certificaat te behalen

  • Duur training is 2 tot 3 uur.
  • De training kost 179€ ex. BTW
  • Alleen mogelijk op vertoon van certificaat.
  • Na afronden eenmalig 25% korting en daarna altijd 10% in de webshop
  • U dient een model te regelen voor deze training.

© Inlei  /  privacyverklaring  /  ontwerp en realisatie: impuls