Wij plaatsen cookies om onze website optimaal te laten functioneren en prestaties te meten. Door gebruik van deze website geef je akkoord op deze cookies.
prima
blog

Lees hier al het laatste nieuws uit de branche.

Inlei 25,9

EEN NIEUWE LASH FILLER ONDERWEG? LATEN WE EEN REVOLUTIE TEWEEGBRENGEN IN DE REVOLUTIE!

05-03-2024

Kan een revolutie een revolutie teweegbrengen? Voor ons bij InLei® ligt het antwoord niet voor de hand. Het vergt tijd, energie, ambitie en moed om een nieuw avontuur aan te gaan zonder enige garantie op succes. Maar het is haalbaar!

 Wat was onze grootste angst?

Zeker niet om de uitstekende resultaten die we al behaalden te evenaren of te overtreffen. Projecten als deze vergen jaren van investeringen en middelen. Niet iedereen heeft de moed om dergelijke risico's te nemen, vooral als ze al een uitstekende lijn producten van hoge kwaliteit hebben.

HET GROTE MOMENT KOMT. We boeken grote vooruitgang en nu willen we je stap voor stap meenemen op een reis door de innovaties die er in 2024 komen.

Inlei diameter

InLei® Lash Filler: de revolutie van het lamineren van wimpers

16-10-2023

Niemand... vóór ons!
Nou ja, InLei® was het eerste bedrijf ter wereld dat deze stap zette die de industrie letterlijk opschudde. Op 4 juli 2017 ontvingen wij na veel onderzoeks- en ontwikkelingswerk het officiële rapport met de Evaluatie van de werkzaamheid van de InLei® Lash Filler behandeling, waarvan wij vandaag een uittreksel met u willen delen.

Lady shield

Maak kennis met onze InLei® Lady Shield

03-07-2023

Lady Shield is een crème  die is ontworpen om de wenkbrauwhuid te beschermen tijdens InLei® Brow Bomber en andere wenkbrauwbehandelingen. Het bevat Fomblin , Zanthalene en Phytosphingosine- die allemaal gunstig zijn voor het beschermen van de wenkbrauwhuid. Deze blogpost gaat over het gebruik van Lady Shield en de voordelen van de ingrediënten. Blijf veilig en bescherm je wenkbrauwen met Lady Shield.

Wat maakt de InLei® Forma shields een geweldige toevoeging?

12-09-2022

.Welkom in de wondere wereld van InLei®, die altijd in ontwikkeling is en galoppeert naar de innovatie om te anticiperen op en te voldoen aan alle verzoeken van de experts op dit gebied. Inlei® Forma is gemaakt vanuit de behoefte om een ​​universele tussenvorm te vinden tussen InLei® Only en Only1 shields (natuurlijke krul en dolly curl). Een echte toevoeging op het bestaande assortiment met dezelfde kwaliteit die je InLei® gewend bent.

InLei® Brow lamination mag dat samen met henna?

10-10-2022

Browlamination en henna brows zijn 2 totaal verschillende behandelingen die allebei een bepaalde look geven aan de wenkbrauwen. Waar je met  browlamination gericht op de haren werkt, werk je met henna meer gericht op de huid. Werk je met henna dan is vaak het doel een afdruk op de huid creëren, een tattoo effect. En lamination geeft de haren een lift waardoor je vollere en fluffy wenkbrauwen krijgt. Deze look kan je van naturel tot extreem zetten.

© Inlei  /  privacyverklaring  /  ontwerp en realisatie: impuls